Nieuwe Miedbringer

Nieuwe Miedbringer

Door Gerard Muiser op ma, 24/04/2023 - 12:46

Nieuwe Miedbringer
De nieuwe Miedbringer, de eerste van dit jaar 2023, is verschenen. Donateurs van de Stichting Ons Schellingerland hebben het contact- en mededelingenblad van onze Stichting in de brievenbus aangetroffen. Ook staat de Miedbringer op deze site, onder het kopje Miedbringer. Veel leesplezier en ook kijkplezier, want er staan wederom prachtige foto's in, waaronder een luchtfoto van Gerrit Bart Volgers.

Nieuwe Miedbringer uitgekomen

Door Gerard Muiser op do, 15/12/2022 - 14:09

Nieuwe Miedbringer uitgekomen

 

De nieuwe Miedbringer, het contact- en mededelingenblad van de Stichting Ons Schellingerland, is uitgekomen. Het is de derde en laatste editie van dit jaar 2022. Onder de kop 'Miedbringer' op deze site kunt u het blad digitaal bekijken. Binnenkort zal de laatste editie worden toegevoegd. 

Van de immer oplettende donateur Henk van Tol ontvingen we het volgende bericht, waarin hij wijst op een fout in het kwartaaljournaal:

Miedbringer december 2022

Door Gerard Muiser op vr, 18/11/2022 - 10:45

Deadline Miedbringer december 2022

 

De nieuwe Miedbringer, de laatste van 2022, komt in december uit. De deadline verstrijkt komend weekend, zondag 20 november. Als u, als donateur van de Stichting Ons Schellingerland, nog een interessante bijdrage, tekst of foto, wil sturen, dan kan dat naar de redactie via email gmuiser@telfort.nl. De Miedbringer zal halverwege december verschijnen. 

Nieuwe Miedbringer

Door Gerard Muiser op wo, 05/08/2020 - 11:25

Nieuwe Miedbringer

De nieuwe Miedbringer, de tweede editie van dit bijzondere jaar, verschijnt zeer binnenkort. Donateurs van de Stichting Ons Schellingerland: houd uw brievenbus in de gaten! In dit nummer onder meer de agenda van de komende jaarlijkse donateursvergadering in september.