campus

Terrein campus

Door Gerard Muiser op di, 12/04/2016 - 15:17

Aan het terrein waar de campus van de zeevaartschool is gepland, wordt volop gewerkt. Hier een prachtige overzichtsfoto van Gerit Bart Volgers. 

Campus alarm

Door Gerard Muiser op ma, 29/02/2016 - 17:12

Een donateur stuurde het SOS-bestuur een briefkaart met daarop de constatering dat de 'kampus', zoals hij of zij deze noemt, zo'n tien meter boven de hoofdweg zal uitsteken. Waarvan acte!

 

 

Verantwoording Plan B voor de Campus

Door Gerard Muiser op di, 23/02/2016 - 20:34

In de raadscommissie van 9 februari 2016 werd door secretaris Jaap Smit namens SOS ingesproken. Daarin gaf hij de verantwoording van Plan B voor de Campus. Daaruit werd onder meer duidelijk dat iedereen op de hoogte had kunnen zijn van het plan dat SOS achter de hand had en dat de bouw van de campus nooit in gevaar is geweest. 

Plan B voor de Campus

Door SOS op wo, 03/02/2016 - 13:33

SOS heeft met regelmaat gewezen op een plan B als alternatief voor het ontwerp van De Veste voor de campus. Tijdens de raadscommissie van 9 februari a.s. zal Jaap Smit, secretaris van SOS, hierover inspreken en aan de gemeenteraad en het college enkele vragen stellen. Het plan B wordt daarbij tevens gepresenteerd.

Actuele onderwerpen: Campus/Bermuda-4

Door SOS op za, 02/01/2016 - 12:33

Hoewel het college volhoudt dat het goed komt met de Campus, is het laatste half jaar ogenschijnlijk weinig gebeurd. In mei zou het nog enkele weken duren. In september zou het besluit van De Veste, de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (namens het MIWB) en de gemeente vallen in een soort publiek-private samenwerking. Volgens de wethouder namens het college in oktober/november: "Moeten er nog wat plooien gladgestreken worden, de onderhandelingen zijn nog gaande en ook moeten de contracten nog worden getekend. Dat duurt helaas langer dan gepland". Terschelling wacht in spanning af.

Pagina's